Beauty

Crushing on Kat Von Ds Metal Crush Palette

This palette came out a while ago but I just have NOW purchased it and am getting around to talking about it!

/Den här paletten kom i butik längesen men jag har bara köpt nyligen och har äntligen fått tid att skriva om den!

The Metal Crush Palette (405kr) is one of the later releases from Kat Von D this year and it is unique for the brand as it houses 3 glittery highlighters.
/Metal Crush Palette (405kr) är en av de senare från Kat Von D och är unik för varumärket eftersom det rymmer 3 glittrande highlighters.

Gammaray, Helix & Roseshock

I have been an avid fan of Kat Von D Cosmetics and own pretty much every product but this one I was on the fence about since I was not really sure how to use the shades. I loved the Metal Crush eyeshadows (that are now discontinued, boohoo!!) so I decided that this palette would be great as toppers.
/Jag har varit en fan av Kat Von D Cosmetics och äger ganska många produkter från märket men jag var inte helt säker på hur man skulle använda nyanserna. Jag älskade Metal Crush ögonskuggor (som nu utgått, boohoo!!) så jag bestämde mig för att denna palett skulle vara bra som toppers.

Gammaray is a beautiful rose-apricot, Helix is your shimmery golden and Roseshock is a duo-tone purple and baby pink shade.

Personally I would have preferred this palette to be smaller so easier for travel and storage as it would not be a palette you would grab for o the daily. They colors are blendable and can work on many skin tones and makeup looks.
/Personligen skulle jag ha föredragit att denna palett var mindre så det skulle vara lättare att resa med och även förvara då det är inte en palett som jag skulle ta varje dag. Färgerna är enkel att använda och fungerar på många hudtoner och looker.

What do you think about this palette? What are your thoughts on topper palettes?
/Vad tycker du om den här paletten? Vad är dina tankar om Toppers?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.