Beauty, Reviews

Lets Compare! Dr. Lipp vs. Lanolips

During my Christmas Calendar, many of you wanted me to do more comparisons, dupe-like posts. This was something I did when I had my YouTube Channel but I didnt get many responses on them so I stopped. This post will be about two lip products: Dr. Lipp & Lanolips. 

/Under min julkalender ville många av er att jag skulle göra mer jämförelser, dupe-liknande inlägg. Detta var något jag gjorde när jag hade min YouTube-kanal men jag fick inte många svar på dem så jag slutade. Detta inlägg kommer att handla om två läppprodukter: Dr. Lipp & Lanolips.

Dr. Lipp

Dr. Lipp has been raved about for years. It is with medical grade lanolin and can be used for everything. Originally though it was for chapped nipples and just a must have in all Make Up Artist kits.
/Dr Lipp har varit omtalat mycket i åratal. Det är med medical grade lanolin och kan användas till allt. Ursprungligen var det för torra bröstvårtor och bara ett must-have i alla Make Up Artist-kit.

LanoLips

 We just recently got in Lanolips to Sephora (scandi) and it is an Australian brand with basically the same ingredients – medical grade lanolin. The Fruities collection include flavors such as Strawberry, Apple and peach and also have Vitamin E.
/Vi har nyligen köpt Lanolips till Sephora (scandi) och det är ett australiskt märke med i stort sett samma ingredienser – medicinsk lanolin. Fruktkollektionen innehåller smaker som jordgubb, äpple och persika och har också vitamin E.

The Comparison

 

Dr. Lipp

Lanolips

159 Kr / 15ml 125kr/10g or 145kr/15g
Transparent Slight Color
Mild Scent Fruity/Sweet Scents
Thick consistency Thinner Consistency
Tube without application tip

Tube with application tip

The Verdict

There is slight differences but not enough to say one is better than the other. I personally like lanolips more as I do like the fact that it comes with an application tip allowing the possibility to apply directly onto the lips. I also like that there are different types of lanolips which makes it a great base for lip products. Dr. lipp is also a good product however it is just too thick for my lips but great for other dry areas like my elbows or feet.
/Det finns små skillnader men inte tillräckligt för att säga att en är bättre än den andra. Jag gillar personligen lanolips mer då jag tycker om att det kommer med en applikationsspets som gör det möjligt att applicera direkt på läpparna. Jag tycker också att det finns olika typer av lanolips som gör den till en utmärkt bas för läppsprodukter. Dr lipp är också en bra produkt men det är bara för tjock för mina läppar men bra för andra torra områden som min armbågar eller fötter.

It’s a Tie. They are both just as great. Depends on if you want just function or a little extra taste.
/Det blev oavgjort. De är båda lika bra. Beroende på om du bara vill ha funktion eller lite extra smak.

Have you tried Dr. Lipp? How about Lanolips? Which one do you like more?
/Har du provat Dr. Lipp? Vad sägs om Lanolips? Vilken tycker du mer om?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.