Daisy Beauty Awards * Årets Vegankosmetika

I am a part of Daisy Beauty Awards Jury for this years Vegan Cosmetics. As previous years, I will not be able to share my review before the winners are announced….but I can share what products are in the running this year!
/Jag är en del av Daisy Beauty Awards Juryn under kategorin “Årets Vegankosmetika”. Som tidigare år kommer jag inte att kunna dela med er mina recensioner innan vinnarna är valt …. men jag kan dela vilka produkter som är i min kategori i år!
In no particular order: 
  1. Linda Hallberg Flash Crayons
  2. Ofra Glow Goals Highlighter
  3. Maria Nila Gneiss Moulding paste
  4. M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask
  5. Wet n Wild Photo Focus Foundation

The Categories are:

Årets basmakeup
Årets läpprodukt
Årets ögonmakeup
Årets vegankosmetika
Årets hårvård
Årets hårstyling
Årets läsarfavorit
Årets rengöring
Årets sheetmask
Årets aktiva hudvård
Årets herrdoft
Årets damdoft

Can't Get Enough? You may also like:

2 Comments

  1. Älskar Rustic Kit och M Picauts nattmask, har inte testat de övriga men tror att jag har WnW foundation i nån presspåse här hemma så jag får nog ta och gräva fram den :)

  2. Ja! den här kategorin var Ssssåååååå svårt att kunna bedöma men mina betyg är nu inne och så får vi se vad händer :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.