Beauty, Reviews, Skincare

Quick Review: Lancôme Energie de Vie Illuminating & Anti-Fatigue Cooling Eye Gel

Lancôme’s series Energie de Vie includes an eye gel that is formulated with caffeine and antioxidants. Read more of what I thought after purchasing and using the product!
/Lancômes serie Energie de Vie innehåller en ögon gel som är formulerad med koffein och antioxidanter. Läs mer om vad jag tyckte efter att ha köpt och använt produkten!

I love the beautiful bright green of Lancôme’s Energie de Vie Illuminating & Anti-fatigue cooling eye gel (365kr) … and the fact that there is a triple steel rollerball massager to cool, refresh and hydrate my skin around my eyes. It is said to also give 24 hour hydration! the eye gel comes also in a tube making it easy to push out product and use every drop.
/Jag älskar den vackra ljusgröna nyans avLancôme’s Energie de Vie Illuminating & Anti-fatigue cooling eye gel (365kr) … och att det finns en trippel stål rollerball massager för att kyla och återfukta min hud runt ögonen. Det sägs också ge 24 timmars fukt! Ögon gelen kommer också i ett tub som gör det enkelt att trycka ut produkten och använda varje droppe.

It as mentioned is formulated with caffeine and antioxidants including cranberry, lemon and even ginseng. I was in dire need of a new eye cream and (ehem…haven’t used one since my last one emptied!). I’ve noticed the instant feeling of coolness and the rollerballs are super soothing before applying makeup. I have noticed a tad improvement in the dark circles under my eyes and of course puffiness in the morning before applying my makeup.
/Som sagt, det innehåller koffein och antioxidanter inklusive tranbär, citron och ginseng. Jag var i stort behov av en ny ögonkräm och (ehem … har inte använt någon eftersom jag gjorde slut min sista!). Jag har märkt den omedelbara känslan av coolhet och bollarna är super lugnande innan jag sminkade mig. Jag har märkt en smula förbättring i de mörka cirklarna under mina ögon och naturligtvis puffighet på morgonen innan sminket.

Have you tried Lancôme’s Energie de Vie series? What is your favorite eye cream at the moment?
/Har du provat Lancômes Energie de Vie-serien? Vad är din favorit ögonkräm för tillfället?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.