Lifestyle

What Happened in Week 22? Organizing, Me Time, Education & More Me Time…

Where did this week go?? It is insane to think that I haven’t touched my blog since my gigantic DaisyBeautyCruise post!
/Var har veckan tagit vägen? Det har gått för många dagar sen jag skrev min gigantisk inlägg om DaisyBeautyCruise!

Best of the Week

Week 22 was all about looking after myself. Putting everything aside and just playing with beauty products. It has been filled with going back to basics, emptying out and organizing my life around what I want to do rather than what I have to do.
/Bästa av vecka 22 är allt om att ta hand om mig själv. Jag prioriterat bort typ allt och började bara leka med skönhetsprodukter. Gick tillbaka till basics, tömmer ut och organisering runt vad jag vill göra i jämförelse med vad jag måste göra.

Worse of the Week

The feeling of guilt that I had to work with. For those who know me well, I am an intense person. I work fulltime, I study fulltime, I blog fulltime, I do everything whole heartedly and re-organizing my priorities and new goals has been so difficult! It takes time to break a habit and it’s been difficult not feeling guilt for not updating my social media or my blog or even those close to me and putting myself first.
/Tuffaste med vecka 22 var ångest över att inte göra så mycket som jag brukar göra. Ni som känner mig väl så är jag en intens person. Jag gör allt på fulltid inkl jobba, plugga, blogga… Jag gör allt med hela hjärtat så jag tyckte det var verkligen svårt att bryta vanan och lägga mig själv först.

A look into this past week

Monday

I moved my written life from an A5 to a Pocket Filofax. I will be doing a more in-depth post soon on this!
/Måndag: Jag flyttade mitt liv från A5 till Pocket i Filofax! Jag kommer göra ett inlägg om detta snart!

Tuesday

Emails, Emails and more Emails. I finally got around to sorting the highest clump of papers that have been sitting on my desk.
/Tisdag: Email, email och emails! Jag äntligen organiserat pappershögen jag har haft super länge!

Wednesday

I’ve been taking photos of stuff I just really don’t need and will be selling off or donating depending on what it is. I have donation bags ready to leave this weekend.
/Onsdag: Jag har tagit bilder på saker jag vill inte ha längre som jag ska sälja vidare eller donera beror på vad det är. Jag har massor av påsar som ska skänkas denna helg.

Thursday

Bought myself a new sports bra. My old ones are just not cutting it. I have to wait a week for the blue version to come home to me though.
/Torsdag: Jag köpte en ny sportsbyhå då mina gamla känns inte bra längre. Måste dock vänta en vecka för den blåa som jag köpte också.

Friday

Friday is all about sorting out those NailPolishes. I’ve realized that I love polish but I am just horrible at nails so these polishes would need a new home!
/Fredag: Fredag är allt om nagellack och sortering om vad jag vill behålla eller ge bort. Jag märkte att även om jag älskar nagellack så är jag oerhört dålig på att använda dem så de behöver ett nytt hem!

This weekend, I am looking forward to….

This weekend I will be hanging out with my old coworkers on Saturday Evening which I am looking forward to. Also, Sunday is yet another training day. I have a few essays to write and a few blogposts to compete so this weekend is all work and a little play!
/Helgen: Denna helg ska jag hänga med gamla kollegor på Lördagen sen på Söndag så ska jag gymma med min PT. Jag har uppsatser att skriva och saker att organisera vidare på så mycket jobb med lite lek också! ;)

How has your week been? Anything you’ve accomplished? What are your plans for next week?
/Hur var din vecka? Något som du är stolt över? Vad är dina planer för nästa vecka?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.