Lifestyle

When You’re Not Feeling You’re in the Right Job….

It’s not you, It’s me….It’s a breakup but it isn’t anyone’s fault.
I love my job, but I love myself more. After leaving yet another a beloved work place to pursue something else and then working with Daisy Beauty the past few months has been fantastic… But. I’ve met yet another crossroad in my career. It has nothing to do with money, nor my coworkers, but when a job just does not suit who you are and you’ve got that instinct feeling then maybe it is time to move on.
/ Jag älskar mitt jobb, men jag älskar mig själv mer. Efter att ha lämnat ännu ett en älskad arbetsplats och sedan arbeta med Daisy Beauty de senaste månaderna har varit fantastiskt … Men. Jag har träffat ännu ett crossroad i min karriär. Det har ingenting att göra med pengar, eller mina medarbetare, men när ett jobb bara inte passar vem du är och du har den där instinkt känsla då kanske det är dags att gå vidare.
I have been struggling with this decision since I JUST started at this new job and there have just been things that I could not ignore. And for being such a public figure within my job as a representative and meeting so many all the time, this post is so difficult to write. With a heavy heart, I will be leaving Daisy Beauty in pursuit of… well. I don’t know.
/Jag har kämpat med detta beslut eftersom jag precis börjat på denna nya jobb och det har just saker som jag inte kunde ignorera. Och för att vara en sådan offentlig person i mitt jobb som representant och träffa så många hela tiden, är så svårt att skriva det här inlägget. Med ett tungt hjärta, kommer jag att lämna Daisy Beauty i jakten på … ja. jag vet inte.
I am basically doing what you shouldn’t. Leave a secure job without having one lined up. I know it is a risk but when your gut feeling is telling you to do it then well. I will just have to chance it. I still would love to work within the Beauty Industry but I need to find something that is more well suited for me and my personality. If you’ve got any suggestions on what I should do next, let me know!
/Jag gör vad man inte borde göra. Lämna ett säkert jobb utan att ha en runt hörnan. Jag vet att det finns en risk, men när din magkänsla säger till dig att göra det då måste man bara göra det. Jag kommer bara att chans det. Jag skulle fortfarande älskar att arbeta inom skönhetsindustrin, men jag måste hitta något som är mer väl lämpad för mig och min personlighet. Om du har några förslag på vad jag ska göra, låt mig veta!
As for now. I will STILL be blogging so I’m not leaving the beauty industry so See you in my next post! :)
/Det var allt men jag kommer ändå fortsätta blogga så jag lämnar inte skönhetsindustrin. Vi ses i nästa inlägg! 

2 thoughts on “When You’re Not Feeling You’re in the Right Job….

  1. Nämen nej! Vad tråkigt! :( :( :( Jag förstår ändå att du måste tänka på dig själv i första hand, men du kommer vara saknad i DB-gänget. <3 Vi träffs ju ändå, så klart. Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.