Beauty, Hair

My Top 5 Dry Shampoos (Spring 2017)

Today I wanted to show you a few of my favorite dry shampoos.

I am one of those people who don’t wash my hair often. I don’t wash it often because I have colored and coarse, thick, curly hair so washing too often would make the color fade too much and also make my hair very unruly. So Dry shampoo it is! As I have red hair, I have the same problem as most, white dandruff-like traces in my hair. These are just five of my favorites that have really worked well in my red hair.

/Idag ville jag visa dig några av mina favorit torra schampo. Jag är en av dem personer som inte tvätta mitt hår ofta. Jag tvättar inte ofta eftersom jag har färgat, grov, tjockt och lockigt hår så om jag tvättar alltför ofta skulle färgen bleknar och även göra håret besvärligt. So Dry Shampoo it is! Jag som har rött hår har jag samma problem som de flesta vita mjäll-liknande spår i mitt hår. Dessa är bara fem av mina favoriter som verkligen har fungerat bra i mitt röda hår.

  1. Björn Axén Dry Shampoo Soft Touch (140kr/200ml)

This is the latest product and new packaging from Björn Axén. I was very skeptical when the representatives told me that this would change my life. YES IT DID. It smells fantastic, very little goes a long way and it doesn’t leave a trace in my hair. I didn’t get a crusty feeling either which I could get from other brands. Oh and this spray contains Vitamin B5, great for softening and moisturizing the hair!

/Detta är den senaste produkten och nya förpackningar från Björn Axén. Jag var mycket skeptisk när representanterna berättade att det skulle förändra mitt liv. JA DET GJORDE DEN! Det luktar fantastiskt och lite går långt. Det lämnar inte ett spår i mitt hår. Jag fick inte en knaprig känsla heller. Oh och denna spray innehåller vitamin B5, bra för mjukgörande och fuktgivande hår!

2. Moroccanoil Dry Shampoo (279kr/205ml)

As you can see I chose the Light Tones but this one also comes for Dark Tones if you wish. I personally didn’t notice much of a difference in application. I first tried this at my coworker’s Beauty by K‘s when she used it in my hair for the Gala and I just had to get a hold of a bottle! It has a fantastic scent but it is a tad bit expensive.

/Som ni ser så valde jag den ljus ton men detta kommer också i mörk ton om du vill ha det. Jag personligen märkte inte någon skillnad. Jag testade denna först hos Beauty by K när hon använde det i mitt hår för Galan och jag var bara tvungen att få tag i en flaska själv! Den har en fantastisk doft, men det är lite dyrt.

3. Grazette of Sweden Illusion Crush Dry Shampoo (179kr/300ml)

Packaging wise, this goodie is gorgeous! I love the thought of styling products as illusions! So creative. Grazette has been one of my go-to hair brands for awhile now and I can highly recommend this dry shampoo. It contains Bio-intelligent keratin which repairs damaged hair but also Grape seed complex for color and UV protection! There is potato starch that helps absorb the oil so all in all, you’ve got your bases covered with this one!

/Förpackningen är detta hur snygg som helst! Jag älskar tanken på stylingprodukter som illusioner! Så kreativt. Grazette har varit en av mina go-to hårmärken och jag kan starkt rekommendera detta torrschampo. Den innehåller Bio-intelligent keratin som reparerar skadat hår, men också Vindruvskärnextrakt komplex för färg och UV-skydd! Det är potatisstärkelse som hjälper till att absorbera oljan.

4. Wella EIMI Dry Me Dry Shampoo (169kr/180ml)

If you are looking for a dry shampoo that mattifies and gives ok volume, this one from Wella is something to look into. I purchased the smaller bottle about 2 years ago when I got my hair done at a salon. I loved the scent and liked that it came in a smaller bottle in comparison to the other brands at that salon. What’s great with this product is that it absorbs oil by tapioca starch!

/Om du letar efter ett torrschampo som matta ner och ger OK volym, är Wella något att titta på. Jag köpte den mindre flaskan ungefär två år sedan under en salongsbesök. Jag älskade doften och tyckte att det kom i en mindre flaska i jämförelse med andra märken på den salong var en plus. Vad är bra med denna produkt är att den absorberar oljan genom tapiokastärkelse!

5. Batiste Tropical Dry Shampoo (69kr/200ml)

Lastly, the good ol’ Batiste! I love anything that smells summer and coconut so Tropical it has been lately but otherwise their original scent is just as great. You get a good amount of product for an affordable price. These come in travel size which is perfect for touch ups and handbag necessity. Personally, I love having a bottle just in case!

/Slutligen, den goda ol ‘Batiste! Jag älskar allt som luktar sommar och kokos så Tropical har det varit på sistone men annars deras Original doften är lika bra. Du får en god mängd produkt till ett överkomligt pris. Dessa kommer i res-storlek som är perfekt för touch ups och handväskan. Personligen älskar jag att ha en flaska bara för att!

What is your favorite dry shampoo? -Vad är din favorit torrschampo?

2 thoughts on “My Top 5 Dry Shampoos (Spring 2017)

  1. Så roligt att du tyckte det! Hoppas du hittar en ny favorit :) Vilken torrschampo använder du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.