Beauty

The Language of Flowers | Depend 7 Day (Spring 2017)

The Language of Flowers är den perfekta representation av våren! Depend har släppt 12 vackra nyanser i sin 7-day serie!

Depend Language of Flowers Spring 2017

Depend 7 day är ett system med super glansig hållbarhet med en gel känsla. Den håller upp till en vecka och är super lätt att applicera och lätt att ta bort. The Language of Floers (39kr/st) är en av mina favorit kollektioner från Depend redan! Jag kan vara biased eftersom det kan vara så att en av de vackraste lack i gruppen har mitt namn! Du hittar glitter lack och mer tydliga vår nyanser också.

Depend Language of Flowers Spring 2017

Jag kan absolut säga att min favorit av gäng är Elegant Jasmine … kom igen! Det har mitt namn i det och det är har vackra duoglitter! Så vacker!

Depend Language of Flowers Spring 2017
Vilken är din favorit lack från kollektionen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.