Beauty

Summary Sunday | Monday Matters, Best of & Alchemist | w.1

En vecka av tuff självförverkligande. En vecka av eftertanke och en vecka av nya tag!

sunday Summary

Jag är så tacksam för denna vecka och denna början av året. Jag har lärt mig så mycket på så kort tid som jag ångrar inte en enda ögonblick av och skulle inte ändra det för världen.

Monday Matters

 

 

Jag startade 2017 med Monday Matters ifs jag startade om bloggen med ett nytt tema schema för bloggen. Varannan dag denna vecka har jag gjort någon form av tema som Monday Matters, Works for me Wednesday, First impression Friday och även idags Summary Sunday! Jag är inte 100% säker på om jag kommer att följa de teman till punkt och prick då det naturligtvis kommer händelser etc som också kommer att inträffa under dessa dagar, men i allmänhet jag tror att det kan vara en trevlig förändring!

 

 

sunday Summary beauty superlatives 2016

 

Jag visade även min bästa av det bästa från förra året! Det tog ett tag för mig att organisera på grund av personliga skäl men jag hittade fantastiska produkter förra året som förtjänar att visas upp!

 

Kat Von D Alchemist Palette

 

 

 

Jag fick också min Alchemist Palette från Kat Von D och gjorde en “första intryck” inlägg där jag swatchade med olika bakgrunder! Jag försökte också en ny teknik i stället för fingerswatches så förhoppningsvis dessa var uppskattade!

 

 

sunday Summary lyko

 

 

Något jag inte skriva om är en liten haul som jag köpte ifrån Lyko. Jag behövde få tag på nya “faith” fransarna från Depend så jag beställde två nya par. Tillsammans köpte jag också mini Heal schampo och balsam från Maria Nila då jag har färgat mitt hår … igen. Och jag bestämde mig på att köpa HH Simonson sugarskull wet brush också! Det var dags för en förändring!

 

 

sunday Summary jewellry armoire

 

 

Annat än att vara uppsagt och kämpar personligen med att acceptera det beslutet, fick jag också mina smyckehållare som jag beställde innan jul men det kom krossades. Jag har kontaktat dem för en retur men inget svar ännu!

 

 

 

sunday Summary lindex

 

 

 

Jag fick äntligen min rumpa ur soffan och köpte mig en hel uppsättning av nya bh från Lindex för 100kr / st!

 

sunday Summary hallway renovation

 

 

Slutligen håller jag också på att renovera vår korridor så det har varit en mycket händelserik vecka!

 

 

Hur var din första veckan av 2017? Vad gjorde du denna vecka? Vad gick fel? skriv gärna i kommentarerna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.