Beauty

Support Saturday | Du är tillräcklig

Support Saturday handlar om att sprida lite kärlek och stöd för andra! Till exempel kommer ni hitta intervjuer med andra bloggare eller kanske en video som har inspirerat mig. Jag kommer inte att göra detta varje lördag men kanske då och då om ni är sugna på att läsa det!

Som ni kanske vet har jag personligen gått igenom en hel del på sistone och att lägga till den, fick jag en tung förkylning. Jag tror att det kom med stressen i veckan. En hel del av den här veckan handlar om tillväxt och acceptans i sig själv istället för de vanliga sminkningar, kollektioner och hauls så jag hoppas att ni läsare är OK med det och är ombord med de förändringar jag vill lägga in i bloggen.

Idag jag ville dela en video från The Stay at Home Chef som inspirerade mig. Jag tror att vi alla måste ta ett steg tillbaka och tänka på meddelandet hon har beskrivit bra här.

“Bara ett förslag.”

Jag älskar recepten som finns hos The Stay at home Chef och när hon tog sig tid att svara på en kommentar, som kan eller kanske inte  haft någon illvilja bakom det, verkligen inspirerade mig att tänka över hur jag pratar med folk och hur jag svara på nätet. Kanske var det bara ett förslag, men det gamla talesättet “Alla du möter slåss en strid du inte vet någonting om, vara snäll!” ringar sant.

Min kamp har mycket att göra med hur jag pratar svenska. Jag får sk.t hela tiden eftersom jag har en amerikansk accent när jag pratar. Jag har blivit kallad Tony Irving alltför ofta (jag tar det som en komplimang eftersom han är en bra person), men det gör ont och det stör mig. De flesta människor jag möte fokuserar på hur konstig eller dålig jag talar istället för att se kampen jag har gått genom – att flytta till ett “främmande” land, ensamt, och lärde mig ett helt språk på mindre än ett år och att de faktiskt kan hålla en hel konversation med mig …Tufft läge.

Jag kämpade också med min vikt. Jag fick en hel del vikt när jag flyttade till Sverige eftersom jag var inte glad och från att vara fullt aktiv i lagsport dagligen till att inte röra på mig alls naturligtvis fick mig att lägga på över 30 kg och har kämpat att bli av med det sen dess. Jag har kommit i kontakt med människor som vill påpeka att jag är övervikt än att frågar sig varför jag är överviktig. Det finns så många anledningar till som jag kan ta i ett annat inlägg men bara så länge som jag accepterar mig själv bör det inte vara något att påpeka för mig. Jag vet hur jag ser ut.

Detta är bara två exempel i mitt dagliga liv. Även jag har bristningar över hela min kropp och jag har misshandlat mina fotleder. Jag har påsar under ögonen. Jag har 11 mellan mina ögonbryn och jag är själv medveten om min runda asiatiska kinder. Jag har naglar som är så mjuka och jag kan fortsätta att peka ut varje liten detalj av mig. JAG ÄR OK med det. Mina bristningar är där eftersom jag växte snabbt. Jag misshandlade mina fotleder eftersom jag älskade att vara  en del av ett sportteam. Jag använder mina ögonbryn att uttrycka mig själv och min runda asiatiska kinder är mest framträdande när jag har en leende på ansiktet som är alltid bättre än att vara ledsen!

Förbättra din självbild och tänka positivt!

Liksom allt annat som inte kommer naturligt, ta tid och öva! Genom att kunna utveckla det tänkesätt av positiv uppmuntran mot dig själv, kan du få en bättre självbild som påverkar din omgivning.

Här är några sätt att skapa en mer positiv attityd genom att fokusera på rätt metoder för en bättre självbild:

  • Stopp med det negativa! När du börjar ser ner på dig själv, säg stopp! Om du tycker att detta ett svårt att göra så började jag med att låta som en galning och säger “Sluta!” högt. Om någon förolämpar en annan person, tillåter du dem att göra det? Jag har alltid varit en att berätta för dem att sluta så varför skulle du inte göra samma sak för inre rösten?
  • Stopp med Second Guessing! Shoulda Woulda Coulda rätt? Nej! Du gjorde det valet av en anledning och om det inte fungerade, det fungerade inte. Gå vidare. Om du kör second guessing, ta ett nytt val. Göra något åt ​​det. Fokusera på vad du kan göra och inte vad du inte kan göra eller vad du inte kan ändra. Detta handlar mycket om skuld och ansvar. Känn ingen skuld för känslor som du har och ta ansvar för dina känslor.
  • Överreaktioner är just det. Överreaktioner. “Jag är aldrig bra nog.” Inte sant! “Jag blev inte valt igen.” Fortfarande inte sant! Dessa är bara några exempel på överreaktioner. Du har varit tillräckligt bra. Du har blivit valt nångång. När du tänker på någonting i överdrift, ifrågasätter den. Är det verkligen sant?
  • Va snäll mot dig själv. Du har rätt att kritisera dig själv men du har också rätt att behandla dig själv med respekt. Du kan inte ändra förflutna, men kan lära av det. Smärtsamma minnen och känslor kommer att finnas och genom att se dem som bara minnen kommer att ge dig möjlighet att förlåta.
  • Acceptance. Den svåraste delen. Fokusera på vad du kan vara och inte vad du inte är. Acceptera brister och accepterar att det är ok att inte vara perfekt. Give yourself a break! Du bestämmer hur du lever ditt liv och du gör den till din bästa förmåga! Monty Phytons “Always look on the bright side of life” är en bra citat att tänka på här. Genom att mentalt välja positiva tolkningar av kommentarer och händelser skulle göra det lättare att växa som människa och har bättre självbild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.