Beauty

Summary Sunday: DaisyExpo 2017

Vilken helg! Daisy Expo har alltid varit höjdpunkten på året! Det är den första stora bang i vintermörkret och i år är det bara lite mer speciell eftersom jag också är nu en del av Daisy Beauty Ganget!

daisyexpo16

 

Jag kommer att börja med Daisy Beauty som deras försäljare tillsammans med Kicki, Sam & Beauty By K. Jag är så himla glad för möjligheten (och ganska nervös också!). Jag kan inte ens vänta med att dela mina erfarenheter med er! När det gäller min blogg så kommer den stanna här än så länge så jag hinner kolla på alternativ om jag vill flytta till Daisy Portalen eller stanna på min egen domän.  Berätta gärna vad ni tycker jag ska göra i kommentarerna!

Hur som helst så ska vi prata om mer intressanta saker! DaisyExpo 2017! Även om jag var inbjuden som bloggare, fått jag hoppa rätt in och hjälpa till! Jag tog naturligtvis min kamera ändå! Den första dagen var föreläsningar och tyvärr fick jag bara sitta in på en av dem, resten av min dag gick till att hjälpa inför utställningen dagen efter så det här inlägget handlar om dag två!

Dag 2: DaisyExpo 2017

Då börjar vi på nedre våningen!

DaisyExpo 2017

Garnier hade de vackraste blomsterarrangemang! Jag visade hela progression på snapchat och det var fantastiskt att se slut resultatet av rummet! De släppte fyra nya serier i Respons och en av dem har Maple extrakt! Det sägs att reda ut, återuppliva och återfuktar så jag kommer definitivt testa!

DaisyExpo 2017
Akademikliniken var också närvarande med sin senaste Pure Glow Oil (ca. 1700kr/30ml) och de hade också tävlingar under dagen! Pure Glow oljan är en starkt koncentrerad C-vitamin som fungerar mot tidigt åldrande och även fungerar på lyster och elasticitet.

DaisyExpo 2017

Cinq Mōndes är nytt i år! Jag kom i kontakt med märket ett år eller så sedan så det var kul att ha dem närvarande! Cinq Mōndes Spa Paris är en vacker fransk Spa varumärke som är skapad av Jean-Louis Poiroux.

DaisyExpo 2017 Kiss med Blooming lashes, Fabby Style med nagelfilen och Vita Liberata med en 10 min mask var också med i år och de även tog med sig ett nytt märke som heter Atache. Varumärket har 30 års erfarenhet inom dermatologi och grundades 1983 med ASAC Pharma.

DaisyExpo 2017

Farao från Dior höll mini doft utbildningar i Dior rummet. Jag trodde att deras arbetsprover var så himla exklusivt! Och att inte tala om deras nyaSpring Collection som är så färgstarka och allt om graderingarna! PS: visste du att Dior har Boy George och Rami Malek som nya ansikten för Dior ?! Mums!

DaisyExpo 2017

Rosenserien var en monter fullt av leenden! Detta märke är en svensk ekologisk hudvård varumärke och jag älskar deras läppcerat! De har precis släppt lavendel (igen!) så den vill jag få hem och testa även om jag har de andra i varje ficka och väska haha!

DaisyExpo 2017Ellos var en nykomling till Expo och de hade en mini vardagsrum som var super mysig! De hade dessa enorma vackra muffins också! Makiash var också en del av Ellos och jag kan ärligt säga att jag har aldrig testat något från märket (eller från Ellos för den delen!). Jag skulle älska att testa löst puderet och highlightern från Makiash. och kanske även en dusch produkt från Ellos skönhet!DaisyExpo 2017

L’Occitane är ett märke som jag har inte haft så mycket kontakt med men tjejerna var så välkomnande och rummet luktade som en fransk spa! Jag älskade lugnet i sitt rummet och de erbjöd hand massage!

DaisyExpo 2017

En annan favorit rum var Scandinavian Cosmetics med Escada, Tweezerman, Max Factor och även Lacoste! Escada firar 25 år av sommar dofter med sin senaste: Fiesta Carioca (420kr/30ml)! De visade också de två nya Lacoste L.12.12 dofter för honom och henne och hade också den fantastiska Makeupartist Tomas Lenneryd som du kan se här gör Kickis makeup med Max Factor!

DaisyExpo 2017

En annan nyhet för i år var Toni & Guy med Alf Sörensen. Jag har haft mycket kontakt med Alf Sörensen under mina Sephora dagar och det var häftigt att se att de har fått ett nytt hårvård varumärke. Rummet luktade hur bra som helst och de också serverade scones!

Puh! Jag hoppas att ni alla är fortfarande med mig?

Nu tar vi trappan till andra våningen!

DaisyExpo 2017

Derma ProMedical är också ny och de tog bokningar. De hade också denna enorma LED mask som kan användas under behandlingar. Du kan seMonas Universum prova det! De introducerade också Tebiskin produkter som är nytt för mig så förhoppningsvis skulle jag kunna testa dem snart!

 

DaisyExpo 2017

Jag var så glada att se att Yves Rocher var på mässan i år! De hade ett vackert rum fyllt med gröna! De hade vita blommor som dekorerade kring sina produkter och de tog även Mojito Paraliner som såg ut som dinosaurieägg! Gästerna hade också möjlighet att få sin hud skannat på Yves Rocher.

DaisyExpo 2017

Palina var också kul att se eftersom jag stötte på dem på andra utställningar tidigare. De arbetade på ny hudvård som de sedan presenteras vid årets expo! Hur häftigt är det? Förpackningen är så färgstarka men stilrena! Jag hade mitt öga på Fairy Scrub och Overnight Mask haha!

DaisyExpo 2017

Olaplex var den perfekta loungen! De talade om deras steg 3 (259kr) och kvinnorna där var så kul att vara runt också!

DaisyExpo 2017

Gäster hade möjlighet att göra en skinscan påEucerin och få en ny hudvårdsrutin! Jag var personligen mycket intresserad av solskyddsprodukterna haha! Jag är besatt av solkräm och jag såg att de hade en50+ sun fluid (129kr/50ml) som mattande för ansiktet och för känslig hud!

DaisyExpo 2017
Apoteket uppsättning upp var elegant i spegel svart! Det matchar deras produkter super bra men Jisses, lite svårt att fotografera! Jag har inte personligen provat deras produkter (ännu) men de såg super intressant!

DaisyExpo 2017
GHD hade fantastiska stylister som gjorde blowouts, här ser du Alexander arbetar hans magi!

DaisyExpo 2017

Revlon är också en nykomling på årets expo och jag älskade att de använde scenen i screening rummet! De satte uppe på scenen och gjorde vackra lockar! Här kan du se skönhetenAmanda få håret gjort! De släppte nyligen sitt Be Fabulous serien!

DaisyExpo 2017
Här ser ni L.Y.X Cosmetics som gör Lacqua & La Chrome på Linnea Öst. Jag älskar L.Y.X, kvinnorna bakom och konceptet.

DaisyExpo 2017
Acasia Skincare är nytt för mig och min (nu) medarbetare Beauty By K skrev om dem tidigare så jag kan inte vänta med att testa dem på min hud!

 

DaisyExpo 2017
M Picaut släppte Hydra Lagoon Overnight Mask (499kr/50ml) som innehåller Malachite, Niacimide and Hylaronsyra. Jag fått ta hem en och testa. Det hade en stark doft men fungerade hur bra som helst på min trött hud. Jag måste testa vidare innan jag ger en full recension!

DaisyExpo 2017
AnneMarie Börlind släppt tre nya masker: Anti-aging cream Mask, 2 in 1 black mask och Hydro Gel Mask! Jag allvarligt behöver de två senare!

DaisyExpo 2017
L’Orèal stod för det största omvandling från konferensrum till Paris lägenhet! De täckte även fönstren så att det såg ut som man var i Paris och det fanns även en parisienne som bodde där under mässan! Hur coolt är inte det? De släppte massor av nya rengöringsmedel, makeup och jag älska den nya botaniska serien! Jag kommer förmodligen att göra en separat post som visar alla dessa nyheter!

Jag hade en otrolig två dagar och jag hoppas verkligen alla gäster och utställare hade också en bra mässa.
Hör av er och berätta vad ni vill se mer av! Vilket märke ser du fram emot att läsa om här?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.