Beauty

The Morning Dawn | Nyheten Missoni EdT

missoni edt

Jag älskade Missoni Edp (495kr) som jag fick i julklapp men precis när våren ska in så kommer också den nya Missoni EdT! Jag fick en vacker flaska som är citrus-y men blommig och även har lite träig doftnoter. Min favorit combo! I denna doft så finns det många ingredienser i som bl.a blodapelsin, rosépeppar, Nashi päron och vatten blommor. Du kan också hitta fresia, pion, rosenvatten och heliotrop men också något som kallas Givaudan molekylen rosyfolia! Och i basen, är en del mysk, vit ceder och Georgywood accord.

missoni edt

Flaskan liknar EdP men den här gången så ser man virvlar av orange och gult, men det har den gyllene band precis som edp för att representera den berömda Missoni tyget. Jag älskar hur flaskan ser ut, det påminner mig om en vacker soluppgång och doften i sig är mycket renare än jag trodde det skulle vara. Du får en ljus luftig känsla när du först sprejar doften och sedan kommer värmen, precis som soluppgången som jag beskrev tidigare.

Jag fick nyligen flaskan så naturligtvis jag kommer att fortsätta att använda den under våren!
Har du doftade på Missoni EdP? Vilka är dina favorit vår dofter?

samples for consideration

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.