Beauty

Monday Matters | London & Nytt Jobb

Var har jag varit? Anledningen jag var borta är legit!

Efter DaisyBeauty Expo tog jag en lång weekend i London och kom tillbaka igår kväll. Det var en spontan resa och värt det. Ni kan se lite av vad jag såg när jag var där. Jag åt god mat (KFC, Dominos, Chipotle… typ allt man inte har i Sverige som jag saknar!), Jag sh0ppade (primark var ett måste några gånger om) och jag bara spenderade tid utomhus. Det var perfekt.

London trip

Som du kanske ser i bloggen så har det varit super tyst och det är på grund av att jag behövde tid för att kunna dra tillbaka min energi efter all konstigheter som hände i början av året. Bara några dagar efter jag blev uppsagt så fått jag ett nytt med Daisy Beauty som jag är super tacksam och glad för.

Det har varit en väldigt tuff Januari för min del och det kommer lösa sig men under tiden märkte jag att jag behövde verkligen ta tid för mig själv för att istället att känna att jag nästan kan andas till att kunna andas igen. Jag hoppas ni förstår och jag lovar att komma tillbaka till vanligt bloggandet särskilt då jag har hur mycket att dela med mig av men jag behöver bara lite extra tid.

Massa Kärlek, Jasmine

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.