Beauty

Crush in Fashion med Grazette of Sweden

Idag hade jag möjlighet att ta ett titt i det senaste från Grazette of Sweden. Deras Crush-serien har varit en stor hit med mig och jag har älskat den nya förpackningen, de nya formuleringarna och jag kan inte resa utan min Wonder Mask … som jag tyvärr gjorde slut på igår kväll!

Grazette of Sweden Crush in Fashion

Crush in Fashion  är det senaste från Grazette, ett samarbete mellan Grazette och Swedish Fashion Council. Denna begränsade kollektion inkluderar några av mina favoritprodukter och några nya som jag längtar att få prova! Jag tyvärr måste meddela att denna kollektion är begränsad upplaga och endast finns hos salonger från och med idag så för er som vill köpa hem så finns det de ordinarie Crush sortiment!

Grazette of Sweden Crush in Fashion

Kollektionen är inspirerad av the runway… och mandarin och korall rosa nyanser som skapar en tropisk omnisex doft som finns i alla de nya produkterna. Du kan hitta mandarin och tangerin dofter balanserade tillsammans med mysk. Den har fortfarande den där Crush-sötma men lite mer somrig tycker jag!

I denna serie hittar du schampo, balsam, mask, fluid, stylist, hårspray & Beach Waves. En serie som består av alla dina grundläggande hår behov egentligen!

Grazette of Sweden Crush in Fashion

Som nämnts min favorit mask är Wonder Mask (169kr) som gör allt på 60 sekunder! Den lämnar mitt hår mjukt men även återfuktad då mycket kärlek behövs i mitt mycket färgat hår! Precis som denna mask, Crush in Fashion Mask gör liknande effekt då den också innehåller två aktiva ingredienser: Bio-intelligent keratin som reparerar skadat hår och Grape Seed Complex som håller färg och produkter från UV eftersom det är en naturlig blandning av antioxidanter.

Har du provat några produkter från Grazette of Sweden?

PS: Visste du att Grazette har startat den första någonsin HÅRPODDEN! Lyssna in! Den första handlar om färgat hår;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.