Beauty

?It’s My Birthday?

itsmybirthday
(photo from lovethispic.com)

Today I turn 29 and it’s just another day! I have education planned, some projects undergoing and also this huge blog update for this weekend to finish. I am also closing shop tonight so again… just another day.. just a day older.
Idag fyller jag 29 och det är bara en annan dag. Jag har lite utbildning på morgonen, jag har massa projekt som jag håller på med och även uppdatering av bloggen som ska ske nu i helgen. Utöver ska jag stänga butiken så det är bara en vanlig dag..bara att jag är ett år äldre.

How do you celebrate your birthday?
Hur firar du din födelsedag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.