Beauty

R+Co Atlantis | A Moisturizing Shampoo & Conditioner

samples for consideration

R+co Atlantis
My God. Have I been living under a rock! While hanging out at a cocktail mingle, my eyes fixated on the R+Co shelves. I wanted to try their dry shampoo and also a few other products but then…the eyes rested on the moisturizing shampoo & conditioner in Atlantis and I’m thankful I had the chance to bring them home!
My God. När jag var på en cocktail mingel, mina ögon fixerade på R + Co hyllorna. Jag ville prova deras torrschampoo och även en del andra produkter, men sen … ögonen vilade på fuktgivande schampo och balsam som heter Atlantis och jag är sååå tacksam jag fått chansen att ta dem hem!

R+co Atlantis
The R+Co products are so beautifully and simply packaged and this goes for the shampoo & conditioner I got to bring home with me. Atlantis is a fantastic series to use on dried out hair and in need of a boost of moisture. It is also great for those of you who have thick or coarse hair too!
R + Co produkter är så vackert och enkelt i förpackning och detta syns på de här som jag fick ta hem. Atlantis är en fantastisk serie att använda på uttorkad håret och hår som är i behov av fukt. Det är också bra för er som har tjockt eller grovt hår också!

R+co Atlantis
Just for some reference, I have curly to wavy hair, thick afro-like if I don’t brush my hair out or if they dry in the curls without any definition product. I have recently had more thinning of my hair on my scalp due to ALOT of coloring and yes, I have colored hair still.
Jag har lockigt till vågigt hår. Det blir tjockt afro-liknande om jag inte borsta mitt hår eller om de torka som lockar utan produkter i. Jag har nyligen känt att håret har blivit mer tunn  på grund av en massa färg och ja, jag har färgat hår fortfarande.

The smell. Is AMAZING. You really get a salon feel when using the products as they are a bit thicker in consistency than regular shampoos and conditioners. A little goes a long way when applying into the hair. I also noticed that my hair got less fizzy (which is a challenge for most shampoos and conditioners!) and it gave my hair a good shine!
Lukten är fantastiskt! Du får verkligen en salong känsla när man använder produkterna och de är lite tjockare i konsistensen än vanliga schampo och balsam. Lite räcker långt när man lägger dem i håret. Jag har också märkt att mitt hår fick mindre fizz (vilket är en utmaning för de flesta schampo och balsam!) Och det gav mitt hår en bra glans!

I can definitely recommend this duo to those of you who are in dire need of moisture, if you feel your hair is too dry or too coarse and it works very well with colored hair.
Jag kan absolut rekommendera denna duo till er som är i behov av fukt eller om du känner att ditt hår är för torr eller för grov. Det fungerar jätte bra med färgat hår.

Have you tried anything from R+Co? If so, which product(s) would you recommend me to try next?
Har du provat någonting  från R + Co? Om Ja, vilken produkt (er) skulle du rekommenderan till mig att prova?

Where to Buy: Hudoteket.se
Price: 319kr Shampoo, 259kr Conditioner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.