Beauty

NYX Full Throttle Quad in Color Riot | My Thoughts

samples for consideration

NYX Cosmetics Full throttle color riot
Yesterday I posted up a look using the NYX Full Throttle quad in Color Riot (109 Kr), one of the eight available palettes in the range! 
I noticed I haven’t gotten around to talking more about the Full Throttle series on my blog yet so this is a great opportunity to do so! And of course the awesome Linda Hallberg represented the collection here in Sweden; that chic is on a roll! Sooo happy for her!!
Igår la jag up en look med NYX Full Throttle quad i Color Riot (109 Kr), en av de åtta paletter i serien! Jag märkte att jag har inte pratat om Full Throttle serien på min blogg så här är den! Och fina Linda Hallberg representerade kollektionen här i Sverige; så glad för hennes skull!!

NYX Cosmetics Full throttle color riot
Anyway, the Color Riot palette. is the one I fell hard for: A beige, a warm brown, burnt orange & a fantastic matte wine red! 
I love this color combination for brown & green eyes & with my shifting goldens, these colors make my eyes pop!
Hur som helst, Color Riot är paletten jag föll för: En beige, en varm brun, bränd orange och en fantastisk matt vinröd! Jag älskar den här färgkombination för bruna och gröna ögon och med mina skiftande ögon, dessa färger får mina ögon att lysa!

NYX Cosmetics Full throttle color riot
I unfortunately must add though that the beige in this palette is not matte (which I wish it was!) so it does dust off ALOT of glitter when applying and it does take a little extra to get the color itself to show up.
Jag måste tyvärr tillägga att den beige färg är inte matt (som jag önskar att det var!) Så det dammar av en massa glitter och det tar lite extra för att få färgen i sig för att visa upp.

NYX Cosmetics Full throttle color riot
The packaging is super attractive with the studs and a seethrough window making it easier to identify especially if you have just as many palettes as I do! BUT… Despite the small size which is great for travel, you’d need a extra mirror and brushes etc… More of a preference thing… I prefer the window to the extra stuff ha!
Förpackningen är super attraktivt med studs och en genomskinlig fönster som gör det lättare att identifiera särskilt om du har lika många paletter som jag har! MEN … Trots det lilla formatet som är bra för att resa med man kanske behöver lite extra med dig om du behöver en spegel eller borstar… men… Jag föredrar fönstret haha!

Which of the Full Throttle palettes have you tried? Which one is your favorite?
Vilket av Full Throttle paletterna har du testat? Vilken är din favorit?

Where to Buy: Bangerhead, Kicks
Price: 109 kr/ palette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.