Color Riot | A Look using NYX Full Throttle Quad in Color Riot

160711 lotd nyx full throttle color riotI have gotten a little boost of energy to do more looks of the day, I hope you don’t mind! I have been really loving just randomly picking out a palette and doing an eye look with it and today it was my favorite Full Throttle Palette from NYX in Color Riot. Though… I personally find that this palette of them all is not that much color in comparison haha!

Jag har verkligen fått en boost med att göra mer looks of the day, jag hoppas ni tycker om dem! Jag gillar att kunna välja ut en palett slumpmässigt och att göra en look med den. Idag fått jag välja ut NYX Full throttle i Color Riot, min favo från kollektionen…dock jag tycker att den är minst färgfulla av dem alla haha!

160711 lotd nyx full throttle color riot

Helena Rubeinstein Spectacular Foundation
Kat Von D Shade+Light Contour Palette
Milani Bella gel eyeshadow – Bella Chiffon
(BROWS)
Anastasia BrowWiz – Auburn
Anastasia Pomade – Auburn
Youngblood eye-illuminator

NYX Full Throttle Eyesahdow Quad – Color Riot
Kat Von D Tattoo Liner – Trooper
LOreal Miss Hippie Mascara

Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick – 05 Nude Flush

Can't Get Enough? You may also like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*