Beauty

Top 5 Beauty Favorites | May 2016

Top 5 Beauty Favorites May 2016
Summer is making it’s way here and I have had a few treats to play with the past month that I wanted to share!
Sommar är på väg så ville jag visa er vad jag har lekt med de senaste månad inom skönhet.

Top 5 Beauty Favorites May 2016 the body shop

Piñita Colada Exfoliating Cream Body Scrub, 225 SEK

I love the marriage of coconut and pinapple and together in a beauty product, who can ask for more? I was sent this item to try out and I have already bought myself another one! It leaves my skin smooth and so fresh like summer!
Jag älskar kombot av kokos och ananas och tillsammans i en skönhetsprodukt, vem kan fråga efter mer? Jag fått denna att testa och jag har redan köpt en ny! Det får huden att känns mjuk och doftar som sommar!

Top 5 Beauty Favorites May 2016 gloss

Gloss Blush in Pina Colada, 199 SEK

It is insane how much I have fallen in love with this brand and the brands that they carry (*SUVA!!) and this blush that we got to try after DaisyBeautyRome… I cannot even. It is so beautiful, so pigmented and so affordable! It is a fantastic product and it is a must have!
Det är sjukt hur mycket jag tycker om denna märke och deras märke som de har på websidan (SUVA!!). Denna rouge fått vi efter DaisyBeautyRom och jag kan inte ens. Den är super pigmenterade, super fin och bra i pris! Det är ett måste ha för min del!

Top 5 Beauty Favorites May 2016 tony moly

Tony Moly bunny mist, 125 SEK

We finally got Tony Moly in store and this bunny mist was high on my to-buy list for all the right reasons. I am not much for the cutesy packaging but the ingredients are wonderful. It has baobab extract, strawberry, raspberry and peach extracts that give antioxidants to the skin. It is super refreshing and wonderful to have when travelling which I have been doing a lot recently.
Vi äntligen fått Tony Moly till Sephora Scandinavia och Bunny Misten var högt på “att köpa” listan. Jag är inte så jätte mycket för söta förpackningar men ingredienserna är underbar. Den har baobab extrakt, jordgubb, hallon och även persika extrakt som ger antioxidanter till huden. Det känns bra på huden särkilt när man reser så mycket som jag har gjort.

Top 5 Beauty Favorites May 2016 philosophy

Philosophy Take a deep Breath
oil free energizing oxygen gel cream moisturizer, $40 (~330 SEK)

I bought this cream in Las Vegas as a little cooling product especially since my skin is and was not use to strong sun.. Not like it was extremely sunny while we were in Vegas last…But I also tried something similar many years back and decided that since I could take part of a buy two get a gift, I decided on investing in it. It is a cooling, calming gel-like cream that just feels so gentle on the skin.
Jag köpte denna i Las Vegas som ger en kylande effekt på huden särkilt när min hud är inte så jätte vann till stark sol. Jag testade nånting liknande från märket några år sen så tänkte jag att passa på när de hade en 2 för en gåva erbjudande. Det är kylande, lugnande gel liknande och känns bra på huden.

Top 5 Beauty Favorites May 2016 OPI

OPI SPF XXX From Retro Collection, 155 SEK

I have fallen hard for the corals this summer and this polish that I was given to try was love at first sight. It’s all the SPF my hands may need this summer!
Jag har verkligen fallit för koral färger denna sommar och när vi fått testa denna så var det kärlek vid första ögonkastet. Det är all SPF som mina händer behöver denna sommar!

Which products have you been loving this month? Let me know in the comments below!
Vilka produkter gillar du denna månad? Skriv gärna i kommentarfältet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.