Beauty

?The Tony Moly Pocket Bunny Moist Mist?

tony moly bunny mist
I picked up a new Pocket Bunny mist. Of course, the packaging is super duper cutesy but  I can say that the product is filled with awesome ingredients like raspberry, strawberry, baobab tree and peach extracts all of which give hydration. There is also celtic water which gives nutrients and minerals to the skin.
Jag köpte nya Pocket Bunny misten och självklart så är förpackningen super gullig men jag kan ändå säga att produkten innehåller underbar ämne som hallon, jordgubb, baobab trä och även persika extraktet som ger fukt till huden. Det finns också celtic vatten som ger näring och mineraler till huden.

tony moly bunny mist
There isn’t all that much to say about the product except that it is affordable, gives a good glow to the skin and is super fresh to use throughout the day. I usually use it while sitting by the computer or infront of the tv. I like the fresh scent and that it doesn’t get sticky on the skin. I guess the only downside is that you can’t really use it as a primer nor does it have an extremely good spray pump (it does spray a bit too hard to be honest!)
Det är inte alls mycket att säga om produkten förutom att det är värt pengarna, ger bra glöd till huden och uppiggande för huden under dagen. Jag brukar använda den när jag sitter framför datorn eller tvn. Jag gillar doften och det blir inte kladdig när man sprejar. Jag tror det enda dåliga med den är att tyvärr så är det nog inte en primer och pumpen är inte super duper bra (den sprejar lite för hårt). 

Will you give this bunny a try? What have you tried from Tony Moly?
Kommer du testa kaninen? Vad har du testat ifrån Tony Moly?

Price: 125 kr
Where to Buy: Sephora

1 thought on “?The Tony Moly Pocket Bunny Moist Mist?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.