Beauty

My Go-To Palettes (Spring 2016)

My GoTo Palettes Spring 2016
As a collector (read: hoarder) of palettes, I thought I’d go through my top 5 go-to palettes I have reached for this Spring. I noticed that I have been reaching for more neutral browns, mattes and golden-burgundy/reddish shades…
Då jag samlar på paletter så tänkte jag gå genom de topp 5 go-to paletter som jag tar tag nu i vår. Jag märkte jag har tagit mer neutrala paletter med matta skuggor och även några med guldiga-röda toner.

Coastal Scents Revealed 2 Palette

My GoTo Palettes Spring 2016 revealed
This palette is a slim palette with 20 shadows that do dust a bit but come in a goregous range of neutral-golden-burgundy shades. The Revealed palettes have always been a go to for me but the second edition has been a must have in my kit! I use the 17th shade (2nd row, 4 from the right) for my brows too!
Denna palett är en tunn palett med 20 skuggor som dammar lite men kommer i en super fin rad av neutrala – guldiga – vinröda nyanser. Revealed paletterna har alltid varit en go-to för mig, men tvåan har varit ett måste i min kit ! Jag använder den 17e skugga (2: a raden, fyra från höger) för mina ögonbryn också!

Kat Von D Shade+Light Eye Palette

My GoTo Palettes Spring 2016 kvd shade light eye palette
The Kat Von D Shade+Light eye palette is a fantastic contour palette that I use for not only my eyes but also an all over powder, to fixate my concealer and also to fill in my brows. I just wish that Succubus (the reddish-brown) came in a full size, big pan, separate eyeshadow. i am almost positive that it would hit pan before any other color in this palette for me.
Kat Von D Shade + Light ögon palett är en fantastisk palett som jag använder för att inte bara mina ögon utan även en hela ansiktet med! Jag önskar bara att Succubus (den rödbruna) kom i en full storlek. Jag är nästan säker på att det skulle hit pan innan någon annan färg i den här paletten för mig.

Make Up forever Artist Palette 1

My GoTo Palettes Spring 2016 MUFE make up forever artist palette
I like & dislike the weight of this palette since it is the perfect size for travel and comes with a good size mirror but it is quite heavy and I like to try to travel light. With that said, Make Up Forever eyeshadows are so creamy and sit so well on my lids that this palette is fantastic. The black shadow in this palette is almost impossible to beat!
Jag gillar och ogillar vikten av denna palett eftersom det är den perfekta storleken för resor och kommer med en bra storlek spegel men det är ganska tungt och jag vilja kunna resa lätt. Med det sagt, Make Up Forever ögonskuggor är så krämig och sitta så bra på min lock så den här paletten är fantastiskt. Den svarta skugga i den här paletten är nästan omöjligt att slå!

Marc Jacobs The Dreamer Palette

My GoTo Palettes Spring 2016 marc jacobs
This one threw me off completely since so many love The Lolita palette that is filled with matte & shimmer neutral shades. This one has more golden sunset-like shades that I cannot live without! I have already hit pan on the apricot shimmer shade which I cannot resist using with my favorite burgundy colors.
Denna var lite av en överraskning då alla älskar Lolita paletten som är fylld med matt och skimmer neutrala nyanser. Detta har flera gyllene solnedgång liknande nyanser som jag inte kan leva utan! Jag har redan hit pan på aprikos skimmer skuggan som jag inte kan låta bli att använda med min favorit vinröda färger.

Sephora Pocket Eye Palette

My GoTo Palettes Spring 2016 sephora
This palette is unfortunately a limited edition palette but they do come out with similar palettes each year around October-December… This palette is one of the more recent ones and is filled with all the neutrals you need in a small packaged product .I love the pigmentation and the longevity of this palette but also how compact the palette is so I can always have it in my bag. I also use the lightest color for a bit of highligter action; though it gives a bit more of a colder white shine.
Denna palett är tyvärr en limited edition palett men de kommer ut med liknande paletter varje år runt oktober-december … Denna palett är en av de nyare och är fylld med alla de neutrala du behöver i en liten förpackning. Jag älskar pigmentering och hållbarheten men också hur kompakt paletten är så jag kan alltid ha det i min väska. Jag använder också den ljusaste färg för lite highlight effekt; även om det ger en lite mer av en kallare vitt sken.

What are your go-to palettes this Spring?
Vad är dina go-to paletter denna vår?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.