Beauty

Isadora Summer 2016 Press Mingle

Isadora event spring summer 2016Last minute I was +1ed with BexBeauty to Isadora’s Summer Press Event. We did arrive a tad bit late but was able to catch the last of the presentation.
Sista minuten jag var + 1ed med BexBeauty till Isadoras Press Event. Vi anländade en smula sent men kunde lyssna in på det sista av presentationen.

Isadora event spring summer 2016
We were located at Mister French and was served ape heads filled with yummy daquiris and I got myself a yumyum maitai! They had fried up banana and another fruit/veggie that I am still unsure of what it is and even some little appitizers.
Vi var på Mister French en restaurang vid vattnet och serverades apa huvuden fyllda med smaskiga daiquiris och jag fick mig en yumyum maitai! De hade stekt banan och annan frukt / veggies (som jag fortfarande osäker på vad det var) och även vissa små aptitretare. Isadora har fått en färgstark sommar framåt! Här är bara en inblick på kvällen:

Isadora has got a colorful summer ahead! Here’s just a glimpse into the evening:

Isadora event spring summer 2016
The Twist-Up Gloss Sticks had always been a favorite and here are 3 new ones along with the new Wonder Nail colors Isadora event spring summer 2016
Beautiful DonnaChic71 & talented Ellinore playing with the new Strobing Stick!

Isadora event spring summer 2016
Contour & Strobing Products

Isadora event spring summer 2016
The New Strobing CollectionIsadora event spring summer 2016
In Love with the new Jelly Pop Nail Glosses! Could be used as is and look like jelly bean nails or over a base color!

Isadora event spring summer 2016The new Spring-summer Wonder Nails in all colors!

We all left with a very generous goodiebag that I will get around to showing and working with in future posts. I really loved the way they organized this event; simple & everyone is included. There were seats for everyone and we all had the chance to get our make up done by the beautiful Ellinore & nails done by Isabelle. Thank you Isadora (Amanda & Co.) for extending the invitation to me and allowing me to take part!
Vi alla fått hem en mycket generöst goodiebag som jag kommer att visa och jobba med i kommande inlägg. Jag älskade verkligen det sätt som de organiserat denna event: enkel och alla var med! Det fanns platser för alla och vi alla hade en chans att få vår make up gjort av den vackra Eleanor & naglar gjort av Isabelle. Tack Isadora (Amanda & Co.) för att utvidga inbjudan till mig och låtit mig ta del av kvällen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.