Beauty

Peter Thomas Roth Mini Mask Magic |Sephora Exclusive

FINALLY! Sephora Scandinavia has taken in Peter Thomas Roth! A brand that has really been asked for time and time again so it was about time! Though we didn’t get the full line, we did get in the famous masks and even the mini sephora exclusive kit!
ÄNTLIGEN! Sephora Scandinavia har tagit in Peter Thomas Roth! Ett varumärke som verkligen har varit efterfrågat gång på gång så det var på tiden! Även om vi inte fick hela serien, fick vi i den berömda masker och även mini Sephora exklusiva kit!

Peter Thomas Roth Mini Masks Sephora Exclusive
The kit costs 225 SEK and comes with three masks: Cucumber gel mask, rose stem cell and pumpkin enzyme mask and around 15ml each.

Peter Thomas Roth Mini Masks Sephora Exclusive
Not that huge but I can say each jar is enough for around 3-5 uses which is enough to try! The fullsize costs 500 SEK /150ml.
Setet kostar 225 kronor och har tre masker : Cucumber gel mask, rose stem cell and pumpkin enzyme mask och runt 15 ml var. Inte så stora men jag kan säga varje burk räcker till ca 3-5 använder som är tillräckligt för att prova! Den fullskalig kostar 500 kr / 150 m.

Peter Thomas Roth Mini Masks Sephora Exclusive
The cucumber mask is a blend of cucumber, papaya, pineable, sugar maple, chamomile but also orange, lemon, bilberry and aloe which all works on hydrating and brightening the skin.
Peter Thomas Roth Mini Masks Sephora ExclusiveCucumber mask är en blandning av gurka, papaya, annanas, sockerlönn, kamomill men också apelsin, citron, blåbär och aloe vilken alla arbeten på återfuktande och ljusnande huden.

Peter Thomas Roth Mini Masks Sephora Exclusive
The rose stem cell mask is created with rose stem cells and rose extracts. The combination is to help with visible signs of aging and leaves the skin radiant and smooth. I cannot say I’ve seen any change but it was a cool and refreshing mask to apply.
Peter Thomas Roth Mini Masks Sephora ExclusiveRose Stem Cells mask skapas av ros stamceller och ros extrakt. Kombinationen är att hjälpa till med synliga tecken på åldrande och lämnar huden strålande och smidig. Jag kan inte säga att jag har sett någon förändring, men det var en sval och uppfriskande mask att applicera.

Peter Thomas Roth Mini Masks Sephora Exclusive
The last mask is a mask I have tried before and really like! It is the pumpkin enzyme peel which has pumpkin enzyme peels and alpha hydroxy acid (AHA) which exfoliates and polishes the skin. I loved the instant effect of this mask. My skin felt cleansed, buffed and I noticed a good base for my makeup application afterwards. Please take note though…If you’re sensitive, this one is very active so you may feel a bit of burning/heat sensation when first applied.
Peter Thomas Roth Mini Masks Sephora ExclusiveDen sista masken är en mask som jag har testat innan och verkligen gillar den! Det är pumpa enzym masken som har pumpa enzym peeling och alpha hydroxy acid ( AHA ) som exfolierar och polerar huden. Jag älskade omedelbar effekt av denna mask. Min hud känns rengjord, polerade och jag märkte en bra bas för min makeup efteråt. Vänligen notera…Om du är känslig, är detta en mycket aktiv så att du kan känna lite brännande / värmekänsla när de appliceras.

Which mask would you like to try?
Vilken mask vill du testa?

Price: 225kr/ 15ml x3
Where to Buy: Sephora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.