Beauty

The Fab Fabby Files

160109 #dbexpo16 Daisybeauty Expo
One company I felt very heart-warming contact with is Fabby Style by Rom. The company was grounded by Ann-Karin Dahlén in 2013 and she has both finger & foot nail files with beautiful designs.DaisyExpo Fabby Nails
Ett företag Jag kände mig mycket hjärtevärmande kontakt med är Fabby Style by Rom. Företaget grund grundades av AnnKarin Dahlén 2013 och hon har både finger & fot nagelfilar med vackra mönster.

DaisyExpo Fabby Nails
She explained to me that the files are made of Czech glass that can keep up to 50-60,000 uses!

DaisyExpo Fabby Nails
The form for the hand nail file is very ergonimic and easy to hold. I loved the fact that it was easy to use in ANY way possible. My nail did not chip nor feel sharp in any way.
Hon förklarade för mig att filerna är gjorda av tjeckiska glas som kan hålla upp till 50-60,000 användningar! sättet den är formad för handen är mycket ergonomisk och lätt att hålla. Jag älskade att det var lätt att använda i alla möjliga sätt. Mina naglar hade inte chippat eller kände kanter på något sätt.

DaisyExpo Fabby Nails
The foot file is A.Mazing. It has two sides: one with a more rougher side for buffing and the softer for smoothing effect. I loved the color combos they come in and apparently it will alsoo come out in gold very soon!
Fotfilen är A.Mazing. Den har två sidor: en sida är mer grövre för polering och en sida är mjukare för utjämning effekt. Jag älskade färg combos de kommer som och tydligen kommer filen i guld färg snart!

So… you may be asking…where? Where can I get a hold of it?
The files can already be found at KICKS, Åhléns City Stockholm, Åhléns City Göteborg, Ulfsunda Slott hotell & konferens, Birka Cruises AB, IRIS Hjälpmedel / also Claudia Artins Hudvård/skincare Djursholm. (the foot file can only be found at the last 2 locations mentioned above.)
Var kan man få tag på filerna? KICKS, Åhléns City Stockholm, Åhléns City Göteborg, Ulfsunda Slott hotell & konferens, Birka Cruises AB, IRIS Hjälpmedel / also Claudia Artins Hudvård/skincare Djursholm. (fotfilen endast på de sista 2 ställen)

Price/Pris: 159 SEK

Disclaimer: I received one or more of the products or services mentioned above for free in the hope that I would mention it on my blog. Regardless, I only recommend products or services I use personally and believe will be good for my readers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.