Beauty

My 3 Perfumes of Spring 2016

top 3 perfumes marc jacobs sarah jessica parker guerlain
Guerlain has beautiful scents and I just can’t help but to collect them all. For the Spring I love to wear La Petite Robe Noire EDT that has jasmine, orange blossom and white musk just to name a few notes. It is a sweet candy-like scent that keeps things feel lighter and playful.
Guerlain har vackra dofter och jag bara inte kan låta bli än att samla dem alla. För våren älskar jag att bära La Petite Robe Noire EDT som har jasmine, apelsinblomma och vit mysk bara för att nämna några notes. Det är en söt godis-liknande doft som känns lättare och lekfull.

Sarah Jessica Parker’s Covet Pure Bloom has been on of my absolute favorite scents of all time. It has a gorgeous scent of Jasmine, sandalwood, musk and mandarin orange along with coconut water that gives me that fresh, sexy vibe.
Sarah Jessica Parker Covet Pure Bloom har varit en av mina absoluta favorit dofter genom tiderna. Den har en härlig doft av jasmin, sandelträ, mysk och mandarinapelsin tillsammans med kokosvatten som ger mig att frisk, sexig vibe.

Marc Jacobs Daisy Dream is a very simple go-to scent in my Spring scent wardrobe as it is a mix of fruity and floral just like the other two scents. It also has Jasmine and coconut water like SJP Covet. It also has blackberries and pear which gives the scent a bit of acidity.
Marc Jacobs Daisy Dream är ett enkel go-to doft i mitt vår doftgarderob eftersom det är en blandning av fruktig och blommig precis som de andra två dofterna. Den har också Jasmin och kokosvatten som SJP Covet. Den har också björnbär och päron som ger doften lite syra.

What is your favorite scent for the Spring season?
Vad är din favorit doft nu under våren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.