Julkalendrar ni bör inte missa!

Som ni vet så kör jag en Julkalender här på bloggen hela december fram tills jul (inklusivt den 25e!). Självklart så vill jag tipsa om några av mina blogg kollegor som ni bör också kika in hos om ni har inte redan gjort det.


Finaste Emma på Beyondbeauty.se har en fantastisk julkalender i år. Hon tar riktigt snygga bilder och har bra råd om produkter och nyheter. In och kika in hos henne och följa också. You wont be sorry!


Annica på Daretobeyou.se har jag haft the pleasure att träffa då och då på events. Hon är riktigt trevlig och bloggar lite mer livstil än skönhet. Jag älskar hur hon vågar vara sig själv och det syns i det hon skriver i bloggen. Anyway, in och tävla hos henne!


Emiliangergård.nu bloggar Livstil och Mode och har fina priser att ta del av varje dat till jul!


Om ni är sugna på lite annat än bara skönhet så har FitnessbyIsabelle en bra Julkalender att kika in på!


Isabelle aka Isastar har hennes årliga julkalender hos Damernas Värld. Isabelle är världens snällaste och hon har verkligen grymma luckor i år. In & kommentera hos henne!


Louise kör en Julkalender på hennes instagram @louiseanderssons. Jag har haft möjligheten att prata med Louise på ett event och tycker hon är en mysig och rolig schej! PS – shes got cheekbones that kill! Så himla snygg är hon den där Louise.


Jag kan inte någonting annat än le när jag läser Monas blogg MonasUniversum.se. Hon är en energispridare och jag är alltid “in awe” varje gång vi ses. Hon är omtänksam, rolig, och just freaking fantastic.

OliviaAlice har en skönhetsjulkalender i hennes Devoteblogg och återigen, super fina priser!

En annan bloggare jag nyligen hittade är SaraGlavin. Hon skriver lite skönhet och mer livstil men jag tycker om att läsa vad hon har att dela med sig av. Ps – har en riktigt söt unge och hon är utbildad MUA.


Och innan jag avslutar detta inlägg så tänkte jag länka några företag då självklart har de riktigt häftiga priser att vinna varje dag också…
Företag Julkalendrar jag följer:

BareMinerals

Bangerhead.se

CoolStuff.se

DependCosmetic

Eleven.se

Glamma.se

Hudoteket

Isadora

KronansApotek

Lyko.se

OGX Hair Care

SkinCity.se

*Länkar är ej adlinks & ej sponsrad. Ville bara tipsa om några bra ställe att få tidigare julklappar ;)

 

Can't Get Enough? You may also like:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*