Julkalender * Lucka 7 * STÄNGD

Lucka 7

Glad Torsdag! Snart är det helg så tänkte ge er några utvalda treats inför helgen i dagens lucka! Det kommer finnas 2 kit att vinna så 2 vinnare :) Jag tänkte att jag skulle kombinera några användbara produkter för alla tillfällen som t.ex en mascara för att ge snygga, fylliga fransar och lösfransar för lite extra drama…Nått till kinderna, nått till läpparna och så självklart behöver alla ett topplack till naglarna.

Set 1: Romantic

Lancome Monsieur Big Mascara * Essie Good to Go * Ardell Lacies * Wet n Wild Contour Stick Light Medium * Dermosil Lip & Cheek Misty Rose * Nars Audacious Lipstick Raquel

(Värde: 878 kr)

Set 2: Party

Lancome Monsieur Big Mascara * Essie Good to Go * Ardell Demi Luvies * NYX Wonder Stick * Dermosil Lip & Cheek Sweet Pink * Nars Audacious Lipstick Grace

(Värde: 928 kr)

Tävla!

 1. Kommentera vad du kommer göra nu i helgen? Hur firar ni 2:a advent?
 2. Kommentera vilket kit du främst skulle vilja ha!

GRATTIS TILL: Jackie Set 1 & Lina Karlsson Set 2.
Ni har fått mejl ifrån mig!

Tävlingen pågår till midnatt. Glöm inte dina kontaktuppgifter så att jag har möjlighet att kontakta dig vid vinst! Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Can't Get Enough? You may also like:

20 Comments

 1. 1. Ska bara göra vråltråkiga grejer i helgen. Håller på o renoverar övervåningen i huset så det ser ut som ett slagfält här, så jag ska iväg till byggmax och köpa takpanel och sen till tippen för o slänga skrot. Haha. På söndagen ska vi fira mitt barns kusin som fyller två, kanske tänder ett ljus och hoppas verkligen på TÅRTA som tröst för tråklördag.
  2. Om jag vinner skulle jag gärna vilja ha set 2, alltså läppstift med färg är verkligen min grej!

 2. Vi kommer fira andra advent med ett poolparty hemma hos sonens kompis! Ett perfekt sätt att spendera en grå decemberdag!
  Om jag vinner skulle jag välja kit nummer 2

 3. 1. Blir vi 20 pershemma hos en kompis. Blir kul att visa min importerade sambo vad fika och advent är
  2. Kit 2 låter najs.

 4. I helgen ska jag repetera en föreställning med några ungdomar som jag är teaterledare för. Andra advent firas inget speciellt, kanske man kan lukta på glöggen ;)
  Jag önskar mej set 1 i julklapp :D

 5. Jag jobbar men när jag slutat hoppas jag få lite tid så jag kan sätta ihop pepparkakshuset med mina små flickor :D set 1 skulle jag önska mig! :D

 6. Nu till helgen ska jag fira jul med min killes familj då jag ska iväg till Thailand inan den 24:e december. Så helgen kommer bestå av härlig mat, godis julspel, julgodis och julklappar.
  2. Kitt 1
  Ig: Orawan.sikhi

 7. Åh, vilka lyxiga kit!
  Jag ska bygga pepparkakshus i helgen med mina systrar och syskon barn, blir nog intressant med en 4åring och två 2åringar 😂 Blir en lugn och förhoppningsvis mysighelg iaf 👍🏻 Jag skulle vilja vinna kit 2 😍

 8. Ska tyvärr jobba under advent men imorgon ska jag på date så hade varit fantastiskt roligt att få vinna set 1 romantica ;)

 9. Jag är med! I helgen ska jag fira min moster som fyller 50! Ska bli så kul att träffa släktingar och äta god mat :)
  Jag skulle vilja ha kit 1!

 10. För det första så har jag och mina vänner glöggkväll på fredag efter jobbet! På lördag morgon blir det först Zumba på actic, sen så fyller min systerdotter 1år och efter jag varit hos henne så är det julmiddag med jobbet! Så jag har fullt upp :)
  Andra Advent firar jag genom att vara hemma och mysa med min kille och äta lite hembakade lussebullar!
  Jag tar gärna set 1, men egentligen spelar de ingen roll :)
  Kram

 11. Jag skulle vilja vinna set 1 men nummer 2 går såklart också bra ☺️ Jag & min sambo ska till mina föräldrar på lördags & ha pepparkakshus bygge med hela familjen 😍 sen på söndagen ska vi bara mysa hemma & ha julbak & värva ner i alla julstress 💗

 12. Hejsan!

  Vi ska ha glöggkväll med jobbet på fredag och jag tippar på att det blir utgång och sent. Lördagen kommer därför spenderas i sängläge med film och godsaker. :)

  Söndag har vi fikamys med min moster och hennes familj!
  Det blir en helg full av godsaker märker jag!!

  Kit 2 önskar jag mig! <3

 13. 1. Nu när Ernst är på TV ikväll kommer jag nog att få stora jul-dåndimpen och fixa och dona i hemmet som en galning….
  Jag kommer även* klapp på axeln, att tvätta mina sminkborstar!! Näääästan lika viktigt som att julpynta! :)
  Kit nr 1 skulle passa mig perfekt!!!

 14. I helgen ska jag jobba… Kanske tar vägarna förbi en vän som har fest på lördag. Men tänkte försöka hinna med att julpynta lite också på 2a advent!
  Lite julbak och ett glas glögg med min sambo skulle sitta fint.
  Jag skulle önska mig sett nr 2 😍😍👍👍

 15. Idag fyller min yngsta dotter 6 år och vi ska fira henne på lördag igen.

  Söndag hoppas jag på en långfrukost med hela familjen där det mysiga med att tända det andra ljuset i adventsstaken förhoppningsvis samlar oss alla.

  Vad ska du göra?

  Kram Y

 16. Jag ska faktiskt umgås med min familj hela helgen. Vi ska och se Alex och sigge och mysa hemma hos mig! Det blir jätte trevligt. Jag ska nog bjuda på mina toscakakor och dricka glögg, kanske gå på bio eller spela shuffelboard på en restaurang inne i stan! Jag skulle sååå gärna vilja vinna kit nummer 2, såg spännande ut!

 17. Hej fina Jasmine!
  Denna advent skakat baka pepparkakor och lussebullar haha tilsammans med vänner och familj! Ska även ha en sleepover med mina kompisar! Det ska bli så kul och jag ser fram emot det😍
  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna kit 2 då jag verkligen behöver nytt smink som mascara och coutourstick😍 och exakt det finns i detta kit! Jag hoppas verkligen att jag har chansen idag! Kram❤️🎁

 18. Den andra advent kommer jag bland annat att ha glöggkväll hemma hos mig tillsammans med mina vänner. På söndag ska jag köpa de sista julklapparna på stan innan vi drar utomlands✈️ Ser fram emot det!
  Om jag vann skulle jag vilja ha kit 2😍 den ser riktigt bra ut!

 19. På fredag skulle jag gått på AW men istället kommer jag tillbringa min fredag med sjuka små barn. Lördagen blir det en överrasknings babyshower för min bästa vän och på söndag ska vi åka skridskor hela familjen om alla är friska :-) Jag skulle vilja vinna kit 1!

 20. På söndag ska jag med musikskolan spela klassisk musik på ett äldreboende medan dom äldre blir serverade en tre-rätters nobelmiddag: D vad kan passa bättre till det än det romantiska setet nummer 1! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*