Julkalender * Lucka 6 * STÄNGD

Dagens lucka är sponsrad av OPI.

Lucka 6

I dagens lucka hittar ni årets Julkollektion från OPI! 2 lyckliga vinnare kan vinna ett duo set från kollektionen i julens klassiska toner. (Värde 330 kr/set)

Set 1: Ornament to be with You, Wanna Wrap?

Set 2: Snow Glad I met You, My Wishlist is You

Tävla!

1. Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna!

2. Kommentera vilket set du skulle vilja vinna.

3. Extra Credit – Följ @OPISverige & @PixiJasmine på Instagram (Lämna ditt namn nedan så vi vet att ni följer oss!)

GRATTIS TILL: Sara Källström (Set 1) & Fey (Set 2). Ni har fått ett mejl!

Tävlingen pågår till midnatt. Glöm inte dina kontaktuppgifter så att jag har möjlighet att kontakta dig vid vinst! Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Benefit Visste ni att OPI egentligen började som “Odontorium Products Inc.”? OPI startades som en tandvårdsbolag men efter biokemist Eric Montgomery började med företaget så skapade de en akryl system som de sålde dörr-till-dörr. Till slut stängde de tandvårdsbolaget och fokuserade på nagelprodukter som vi nu känner till som OPI!

Can't Get Enough? You may also like:

10 Comments

 1. Skulle göra vad som helst för att vina set nr 1 😍😍😍 såååå läckert! Jag funderade på vad jag har för nagellack och kom fram till att det sista jag köpte nog var för ca 6 är sedan… Dvs de övriga är nog dubbelt så gamla 😂 jaaa, jag har skyltat på min svärmors nagellack i några år nu men kanske är det dags att skaffa några egna. Dessa skulle vara en PERFEKT start i min samling ❤

 2. Har ett hårt jobb som sliter mycket på naglarna, därför behöver jag bästa kvalite och opi är ju hur bra 😍 vore kul att få vara lite fin till jul ! följer på instagram, iaintlikeyou. och hoppas få vinna set 1.

 3. Åhh älskar set 1 och 2 men favoriten är set 2! Äälskar även OPI och mitt favorit nagellacket har precis tagit slut så skulle mer än gärna ersätta den med dessa för att få julfina naglar! Dessutom dags att byta ut nagellacken med tanke på att de flesta har legat där i flera år nu hehe, oops.
  Följer båda (sara_hoglund)

 4. Hej Jasmine!
  Blev så överdrivet glad när jag såg just denna tävling!Min mamma älskar OPI lack men tycker att de är alldeles för dyra! Denna månad, eller egentligen hela detta halvår har varit rent ut sagt vidrigt. Vi har fått leva från månad till månad med sparsamhet, kuponger, stanna hemma på helger och ja allt som kostar har fått vänta. Vi åkte på en rejäl ekonomisk smäll som innebar att vi tillsammans kom fram till att det under detta år inte blir ett “riktigt” julfirande, dvs inga presenter och maten får bli så basic som möjligt. Trots detta har min lilla mamma kämpat så mycket för att ge oss en så bra jul som möjligt och jag märker att hon tycker synd om MIG istället för sig själv. Detta gör givetvis fruktansvärt ont i mitt hjärta. Nu när jag såg denna tävling så väcktes ett hopp inom mig. Tänk om jag kan få chansen att smyga ner de här underbara lacken och överraska mamma på självaste julafton?! Detta hade gjort hela min och hennes jul. Blir överlycklig av bara tanken ❤️❤️

  Mamma hade älskar de vita och röda lacken!
  Många kramar från Fey ❤️

 5. Set 2 :D tar mig aldrig tid att fixa naglarna men det är ju så fint när andra gör det! Med dessa fina färger skulle jag ju definitivt se till att piffa till händerna så dom inte ser vintertråkiga ut :D följer på insta som emmyklasen

 6. Jag skulle vilja vinna kitt 2 då jag älskar båda färgerna att ha på naglarna😍😍 den röda färgen skulle dessutom vara perfekt nu till jul!
  Jag följer er båda på instagram och jag heter _rachelmourad på insta☺️✨🎁
  Mail: rachel.mrad@live.com

 7. Godkväll!

  OPI är en favorit och set 2 är mitt önskekit!

  Det blir sällan nagellack på vardagen (förskolejobb) så på helgerna kör jag gärna rött. Jag är nybliven singel och hoppas hitta min framtida man på årets nyårsfest och självklart skulle han falla för mina röda naglar! ;)

  Kramkram
  Anna

  (ej instagram)

 8. Följer självklart båda sen tidigare! (obosara82)

  Första setet vore härligt att vinna! Får ej ha nagellack på jobbet då jag jobbar i kök men nu ska jag vara långledig vid jul och då vill jag gärna vara fin! :-) Just dessa färger tror jag hade passat mig jättebra!

 9. AH so pretty it hurts! Jag skulle vilja vinna set 1, perfekt nyårsnaglar nu när jag tagit bort mina gelenaglar efter att gått på salong i tre år.. Jag följer er båda på Instagram! (amandahans.se)

  KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*