Julkalender * Lucka 5 * STÄNGD

Lucka 5

Dagens lucka är fylld med massa fina produkter från Benefit Cosmetics! Jag tyckte att det skulle vara perfekt att samla produkter som är bästsäljande & självklart perfekt till vinter säsongen.

I dagens lucka kan en lycklig vinnare få:

(Värde 1310 kr)

Tävla!

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna!

Grattis till: Maria G! Du har fått ett mejl :)

Tävlingen pågår till midnatt. Glöm inte dina kontaktuppgifter så att jag har möjlighet att kontakta dig vid vinst! Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Benefit Cosmetics är allt om att ha roligt och hitta snabba och smarta skönhetslösningar. Jag jobbar med Benefit på jobbet och tycker att de alltid har någonting för alla. Benefit tror att “Laughter is the best Cosmetic” !

Can't Get Enough? You may also like:

24 Comments

 1. Men asså drömmen!!<33 Älskar smink och har länge velat prova just benefit då jag hört så mycket bra om dessa produkter!! Skulle bli så glad om jag hade lyckan att få vinna denna lucka och det hade varit den bästa presenten då jag fyller år nästa vecka!! Håller alla tummar! Kram!

 2. Wow vilken vinst! Med en internlön har jag tyvärr en mycket liten budget över till att unna mig efter hyran är betald! Detta skulle vara den perfekta julklappen till mig själv! Älskar Beefit och skulle gäärna få testa dessa!

 3. Åh! Jag har aldrig testat nåt från benefit ännu, kanske det räcker som skäl till att få vinna 😂
  Annars kan en vist vara belöning för att jag hjälpte min syster vid hennes sons förlossning, den lilla krabaten hade Väldigt bråttom ut, så jag fick hoppa in och hjälpa till.. sjukt häftig och helt underbar upplevelse! Allt gick fint med både mor och barn 😉 Tack för att du ger oss läsare denna chans att vinna så fina produkter! ❤️

 4. Neeeeeej jag dör!!!!! Herregud vilka fina produkter! Hade varit dröm att vinna detta😍 jag vill så gärna vinna för vill bli bättre på smink och har hört så bra om benefit. Hade lagt så mycke mer pengar på smink om jag kunde men tyvärr så hinner jag inte med extrajobb så har studiebidraget som tyvärr inte räcker till allt man vill, hade betytt så mycke om jag vann!! Kram❤️

 5. Tar chansen igen
  Att denna lucka kamma hem
  En småbarnsmamma
  så sliten och trött
  och ett utseende mindre välskött
  En chans att få lite lyx och flärd
  Är denna lilla mamma så värd :D

 6. Vad vore julen i all sin glans,
  om inte PixiJasmine fanns?!

  Av dig kan man ju lära sig allt,
  vilket som är bäst, inne och ballt!

  Tack också för det jobb du lägger ner,
  på inlägg, julkalender och mycket mer

  Hittade hit förra julen ,är så glad för detta,
  du är på min lista ständig etta

  Vill också passa på att dig gratulera,
  till kärleken, ringen och mycket mera

  och här kommer slutligen min motivering,
  för lång blev min ärliga inledning;

  Benefit-paketet skulle ge denna kvinna lite mer glamour i vardagen,
  För med vackert smink skulle jag inte bry mig om volangerna på magen… ;)

 7. Åh vad härligt det vore med lite färg på mina bleka kinder såhär när huden är som blekast och glåmigast. Hade blivit en fin vinst som jag självklart hade delat med min ÄNNU blekare lillasyster 😜

 8. Hade så gärna velat testa något från Benefit men det slutar alltid med att jag står där och velar på grund av priset, jag är helt klart sämst på att unna mig saker och ting så därför hade detta varit perfekt. :)

 9. Ohh spännande! Hade jättegärna testat lite grejer från benefit! Tycker att jag förtjänar lite gött smink nu när jag snart pluggat färdigt min första kurs på universitetet! (Genusvetenskap!) Ursäkta för skryt, men är så himla stolt över att jag klarat det!

 10. Benefit har jag alltid velat testa
  Men det blir det vanliga för det mesta
  Alltid svårt att prova något nytt
  Hoppas nu mitt smink blir ordentligt utbytt
  Kram

 11. Hello!

  Nu snackar vi, love Benefit! Jag har vid två tillfällenfått proffshjälp av Benefitpersonal och jag har velat köpa alla produketr de visat men det gillar inte min plånbok (go figure) . Boi-ing är en favorit jag köpt, det är den bästa concealer jag testat hittills som dämpar mina mörkblå astydliga ringar under ögonen. Sen är det ju Hoola Bronzern som användes i somras och det skulle vara kul att prova fler produkter från dem. :)

  //Y

 12. Wow vilken vinst! 😍.
  Jag, precis som säkert många andra, känner mig väldigt glåmig och blek nu vintertid. Jag jobbar dessutom nätter och får väldigt lite soltimmar. Det här tror jag verkligen skulle ge mig lite utomlandskänsla 🌞.
  Har för första gången på många år ledigt på nyår (jobbar inom vården). Skulle vilja se lite badazzling ut på nyårsfesten 🦄.
  Tack för en bra blogg!

 13. Jag skulle vilja vinna då jag aldrig har provat märket Benefit, det verkar verkligen som ett grymt märke och jag älskar verkligen att prova nya skönhetsprodukter!Att få prova ny produkter höjer verkligen mitt mående till allt positivt, vilket alltid är underbart i jobbiga tider!

 14. Vilka fantastiska produkter! Har en tonårsdotter som jag burkar “låna” hennes benefit produkter av! Det är verkligen sån bra kvalité!
  Just det kit passar mig bra då jag behöver ha lite färg! Är ganska blek och det hjälper ju inte då att inte solen syns nu alls på vintern..jag går till jobbet när det är mörkt och gått hem när det är mörkt! Så lite färg hade suttit fint! :-)

 15. Åh jag har velat prova Benefit länge men som studerande småbarnsförälder finns det inte så mycket kvar i budgeten för utsvävningar efter räkningarna är betalda. Det skulle alltså vara en riktig lyx att vinna dessa produkter så jag äntligen får prova!

 16. Jag skulle vilja fylla på min sminkväska med lite omtalade godingar som jag själv inte skulle ha råd med att köpa just nu! Hade dessutom varit perfekt smink till vardags, vilket jag har lite sämre om!

 17. Åh vilket fint smink!! Jag skulle jätte gärna velat vinna det här till min storasyster. Alla som har ett syskon vet hur ovillkorlig kärlek man har till dom. Finns ingen som jag älskar lika mycket som min syster. Jag skulle verkligen vilja vinna det här till henne för att hon har haft ett jätte tufft år. Hon flyttade 30 mil härifrån för att plugga och det påverkade henne mer än vad alla vi trodde, hon gick in i en depression och flyttade efter ett tag hem. Nu några månader efter så är allt bättre men det har såklart satt sina spår. Hon har stort sminkintresse och vill ge henne något som hon verkligen kommer uppskatta och det vet jag att hon kommer göra med det här. Hoppas verkligen på vinst! Tack för en fin blogg, kram❤️

 18. Sedan jag gjort fått mina bryn färgade och vaxade hos Benefit brow bar är jag såå nyfiken på deras övriga sminkprodukter. Boi-ing concealer verkar magisk för att täcka mörka ringar :)

 19. Åh, älskar alla benefits förpackningar och dessa är inga undantag. Galifornias utseende har verkligen fångat min blick varje gång jag bläddrat förbi den i en webshop eller på en blog eller instagram. Jag hade SÅ gärna velat ha den i min ägo. Även resterande produkter, då jag över lag är väldigt nyfiken på att testa mer utav benefits utbud.

 20. Hej fina du, gud vilken underbar lucka. Har testat benefit en tidigare gång och då testade jag brozern, hade så gärna velat vinna detta till min bästa vän. Hon betyder allt för mig och har ställt upp för mig i vått och torrt. Finns ingen som henne och vill verkligen visa henne hur mycket jag uppskattar henne. Vet att hon älskar benefit men tyvärr så bor ju vi i värsta hålan och de finns bara på sephora, och vi beställer inte för man vill inte köpa utan att veta att det är bra. Så hade verkligen blivit jätte glad om jag kunde få ge henne den här fina luckan, kram

 21. Jag skulle verkligen bli överlycklig över denna vinst. Har just fått ett nytt jobb efter lång sjukskrivning och det skulle vara pricken över i:et att få dyka upp lite extra fin och glammig för att minska nervositeten!

 22. Då jag varit sjuk under en längre tid men nu äntligen har börjat komma tillbaka söker jag gnista och inspiration att hitta tillbaka till mig och mitt brinnande intresse smink. Håller tummar och tår❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*