Julkalender * Lucka 4 * STÄNGD

Lucka 4

I dagens lucka lottar jag ut en fantastisk trio från Cocoa Brown: The Goddess Collection! (Värde 149kr). Denna månad är perfekt för just Golden Goddess Oil som ger perfekt extra lyster i vardagen! Använd gärna på kindbenen, nyckelben eller på benen.

Tävla!

Svara på följande fråga i kommentarsfältet: Vilken av de 3 färgerna är du mest sugen på att testa i set:et? Golden, Ice eller Rose Gold?

Grattis Katarina Sund! Du har fått mejl!

Tävlingen pågår till midnatt. Glöm inte dina kontaktuppgifter så att jag har möjlighet att kontakta dig vid vinst! Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Cocoa Brown är skapat av Marissa Carter och började i November 2012. Märket jobbar på att ha en garderob av tans – 8 produkter för alla typer av BUS.

Can't Get Enough? You may also like:

15 Comments

  1. Rose Gold tror jag skulle passa mig bra! :-) Rött hår och ganska ljus hy, så denna skulle säkert på mig fantastisk bli! :-)

  2. Skulle vilja testa golden goddess då jag själv är lite brun i huden tror jag den hade passat perfekt!!😋

  3. Åh hade mer än gärna skimrat lite extra nu i juletider och in i det nya året!

    Hmm, ICE sticker ut lite extra! ✨

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*