Julkalender * Lucka 3 * STÄNGD

Dagens lucka är sponsrad av KISS GelFantasy

Lucka 3

God Morgon! Första advent och jag självklart ville ge er en produkt jag har älskat i många år. Idag hittar ni GelFantasy Ready to Wear Gel naglar i 4 olika motiv!

En vinnare kommer få hem följande Motiv:

Från Vänster: Rock Candy, Charmed Life, Faux Real, Rush Hour

Från Vänster: Rock Candy, Charmed Life, Faux Real, Rush Hour

Tävla!

  1. Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna!
  2. Följ @KISSNYPROSE på Instagram. Skriv vad du heter på Instagram i din kommentar nedan så att vi vet vem du är!

Tävlingen pågår till midnatt. Glöm inte dina kontaktuppgifter så att jag har möjlighet att kontakta dig vid vinst! Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Grattis till: Malin Junghard! Du har fått ett mejl!

KISS är världens största tillverkare och distributör av professionella nagel produkter. När produktens popularitet ökade, gick distributionen snabbt till massmarknads arenan från Walgreens till WalMart men företaget egentligen började i Beauty Supplies. Nu är de nr. 1 i lösnaglar och har även skapat en ny professional makeup serie: KISS NY PROFESSIONAL.

Can't Get Enough? You may also like:

3 Comments

  1. Så fina och läckra naglar! Skulle vara härligt att ha nu när jag i jul långledig ska va! Annars får jag ju inte dessa ha på, då jag jobbar i ett storkök då. Men nu vill jag vara fin då det inte bara nalkas jul utan min födelsedag, med dessa skulle jag stråla!
    Följer på instagram! obosara82

  2. Jag har inte råd att gå och fixa naglarna som många andra gör. Och målar bara naglarna ibland eftersom jag har svårt för att hålla dom i fint långre skick. Har på senaste tiden känt att det hade varit kul med fina naglar när jag ska fotografera smink och kreativare bilder på mig. @pernillasvanhem på IG.

  3. Jag biter på naglarna och det är sjukt äckligt och väldigt dålig vana ( i know), men jag skulle ändå hemskt gärna ha fina naglar på julens fester! Dessa kit skulle göra att jag kunde se glammig och snygg ut från topp till tå! Min instagram är sommardofter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*