Julkalender * Lucka 1 * STÄNGD

Lucka 1

Hurraahhh! December är här som betyder julkalender 2017! I årets första lucka kommer ni hitta 3 läppstifter från Lipstick Queen! De är ifrån Bete Noire kollektionen och kommer i 3 olika finishes: Sheer, Metal och Intense. (Värde 1050 kr)

Tävla!

Svara på följande fråga i kommentar fältet nedan: Vilket är ditt favorit läppstift “of all time”?

Tävlingen pågår till midnatt. Glöm inte dina kontaktuppgifter så att jag har möjlighet att kontakta dig vid vinst! Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Grattis till: Mia Axelsson. Du har fått ett mejl!

“I was inspired by the dark sensuality within us all when creating these three beautiful takes on black cherry lips. They’re glamorous, intriguing and yet with no hint of goth about them thanks to the warm, blackberry tone of these dark, midnight shades. This seductive collection will bring drama and intensity to your lips so get ready to embrace your dark side!”
-POPPY KING, LIPSTICK QUEEN FOUNDER

Can't Get Enough? You may also like:

18 Comments

 1. Mitt absoluta favoritläppstift måste vara Ruby Woo från MAC! Den perfekta röda nyansen och en snygg matt finish som inte blir torr på läpparna.

 2. Alltså, MaxFactor lanserade ett läppstift för nåt år sen. Mörkrött, lite skimrande och i deras StarWars-kollektion. Kan inte annat än älska det!

 3. Åh! Så fint 😍👄 Nu handlar jag inte så mycket från MAC längre men deras “Lady Danger” är ändå en favorit. Både för härlig nyans och ett kick-ass namn. Annars är det Lipstick Queens “Jungle Queen”. Jag fastnar nog lika mycket för namn som för nyanser…

 4. Mitt favorit ”all time” favorit läppstift är utan tvekan Ruby Woo från Mac ❤️ Mitt första röda läppstift och jag har gått igenom många av dem 😉 inte så originellt men klassiskt 👍🏻

 5. Jag skulle nog säga The balm (seducive), det sitter så sjukt bra på mina läppar och blir verkligen inte torr! Om jag fick ha en andra favorit skulle jag säga kate-moss läppstift!

 6. Ett rödlila MAC med lite brända orange undertoner, lite glittrigt och så perfekt på mig!
  Aldrig har jag älskat ett läppstift så mycket!! Vad det hette då?! Ingen aning! Det är det värsta! Att aldrig få veta för jag slängde det när det var slut och hade inte en tanke på att jag inte skulle kunna hitta det igen!. Det är som den den där killen som man aldrig fick, som nallen man glömde på bussen, som brevet som aldrig kom fram! Evigt förlorat!
  Men!
  Jag gör mitt bästa att kompensera med andra lättstift såklart! :)

 7. Åhh va kul att det blir en julkalender i år igen! Åh va svårt och välja ett läppstift för jag brukar ha alla olika färger men om jag ska välja ett så är det nog Urban Deceys Vice Lipstick <3

 8. Mitt favoritläppstift är ett från Loreal som inte ens finns att få tag på längre. Det är nummer 251.

 9. Mitt favoritläppstift EVER (och det enda jag någonsin använt upp) är något såotippat som ett från Zara! Det köptes för måååånga år sedan och hade den perfekta kombon av korall med guldskimmer i och gjorde sig så bra mot solbränd hud. Har nu hittat ett dom nästan motsvarar det från The Body shop men inte helt 100%. Som jag ssk ar det..

 10. Än så länge är min favorit rouge Coco från Chanel. Superkrämig och välpigmenterad formula, men kanske finns nåt annat jag knte provat än som slår den… kanske de från Lipstick Queen

 11. Jag har egentligen aldrig ägt något riktigt bra läppstift.. Men för några år sedan fick jag ett vackert mörkrött läppstift från Mary key. Så ett nytt fräsch i en riktigt bold färg vore ju drömmen 😍

 12. Mitt är Color Statement från Milani – de är ju dock lite mer budget (har aldrig ägt ngt riktigt lyxigt). Men de är väldigt bra budget-läppstift :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*